VW Cars

ул. Димитър Манов № 20

+359888237751

VW Cars – Фолксваген Карс

Основахме Фолксваген Карс, защото тези коли са нашата страст от повече от 15 години. А когато обединим хоби и работа в едно, винаги постигаме отлични резултати.

Нашите услуги се развиват и допълват съобразно търсенето, вашите желания и нужди. Всекидневно се срещаме с много Фолксваген фенове, говорим с тях за бившите, сегашни и бъдещи автомобили, събираме мнения, технически компетенции и начини тези коли да се продават, купуват и поддържат в отлично състояние.

Можете да разчитате на нашите съвети и помощ, при закупуване на Фолксвагени, за да направите правилния избор и да шофирате дълго и безаварийно Вашия нов Фолксваген.

Мисия и визия на компанията

Да предоставим на нашите клиенти адекватна и честна услуга по намиране, придобиване, обслужване, поддръжка и продажба на ексклузивни автомобили Фолксваген.

Защо адекватна? Всеки се е сблъсквал с намусени автоджамбази по Горубляне, Дупница, Враца и други „Меки“ на автомобилната търговия. Ние винаги откликваме адекватно на търсенето на нашите клиенти. След като сме им предоставили пълната информация за автомобила, да разберем тяхната нужда, да организираме оглед в удобно за тях време, да подготвим своевременно и компетентно всички документи, да им помогнем при транспорт и регистрация на автомобила, а и при следпродажбеното обслужване със съвети и препоръки за наши доверени партньори и т.н. За нас вие сте клиенти, но искрено се надяваме да ви предадем поне малко от нашата Фолксваген искра. И освен клиенти, да станем Фолксваген приятели и фенове.

Цели на компанията

Да ви дадем възможност да закупите от нас такива автомобили, каквито бихме си купили и самите ние. За нас автомобилът не е само средство за придвижване от точка А до точка Б. За нас автомобилът трябва да е оборудван с онези допълнителни екстри, които правят употребата му не само по-лесна, но и доста по-приятна.

В голяма част от случаите ние предлагаме Фолксвагени, които са специални или сравнително редки изпълнения (GTI, R, Alltrack), или с почти пълен набор от екстри. Като добавим и фактът, че всеки автомобил е с пълна сервизна история и в почти безупречно състояние, то ние наистина ви предлагаме ексклузивни Фолксвагени.

Нашият екип

Добрин Балчев- Мениджър продажби

Добрин Балчев

Мениджър продажби