VW Cars

ул. Димитър Манов № 20

+359888237751

Автомобил по Ваш вкус

Ние ще Ви помогнем да намерите подходящия Фолксваген. Ще разберем Вашата нужда, ще Ви помогнем с компетентен съвет и ще внесем Вашия Фолксваген по поръчка. Ако вече не сте го намерили в някое от нашите предложения. По Ваше желание, можем да внесем и други марки автомобили.

Ние се стараем винаги да откликваме адекватно на търсенето на нашите клиенти. След като сме им предоставили пълната информация за автомобила, да организираме оглед в удобно за тях време, да подготвим своевременно и компетентно всички документи, да им помогнем при транспорт и регистрация на автомобила, а и при следпродажбеното обслужване със съвети и препоръки за наши доверени партньори и т.н.

Прочети повече

Оглед преди покупка

Ако сте харесал определен автомобил, можете да ползвате нашите услуги и специалисти, за да имате допълнителна сигурност, че знаете всичко за автомобила, който сте решили да купувате. Можете да купите автомобил и след едно кръгче и 5 минути разговор с продавача, но това крие много рискове. Вместо това, можете да се възползвате от нашите познания за професионална оценка и съвет за да спестите пари в бъдеще.

Опитът ни през годините при избор на автомобили и познанията ни за Фолксваген ни дават възможността да ги приложим при оглед на автомобил, който сте избрали от друг търговец или от частно лице. Можем да приложим нашите високи стандарти към избран от Вас автомобил, но имайте предвид, че сме доста взискателни и педантични. Това не винаги се харесва на всеки.

Прочети повече

Поддръжка и обслужване

За да може автомобилът да ни служи, трябва и ние да се грижим за него. Ето защо, притежаването на всеки автомобил носи със себе си освен удобството и някои времеемки задължения като периодично и сезонно обслужване, смяна на гуми, застраховки, поставяне на предпазни покрития, почистване и т.н. В тази насока, бидейки фенове на марката, досадните за някои задължения, са приятни и лесни за нас. В допълнение, педантичността и познанията ни при избора на автомобил, са на същото ниво и при поддръжката на автомобилите. Ако искате да ползвате нашите знания в тази насока, можете да изберете два варианта: да посетите сами препоръчаните от нас доставчици, или да доверите тази работа на нас, което ще ви спести време и пари.

Прочети повече

Съветите на адвоката

Придобиването на всякакво имущество винаги е свързано с много документи, такси и изисква време. Нашите опитни юристи ще отговорят с удоволствие на всеки Ваш въпрос и ще подготвят всички необходими документи, така че продажбата и последващата регистрация да мине гладко и безпроблемно, а Вие да се насладите на избрания от Вас Фолксваген.

Прочети повече

Продукти

Тук ще намерите информация за карти за отстъпка при зареждане на гориво, промоции, фенски аксесоари и други допълнителни услуги и продукти. Ще се стараем да обновяваме постоянно тази секция, включително и по ваше запитване, за да Ви бъдем полезни и да Ви помагаме при притежаването и употребата на Вашия Фолксваген.

Прочети повече